thumb_DSC_0120_1024

thumb_DSC_0103_1024

This morning has been so great! I was invited to have breakfast at one of my friends’ place. It was so nice to catch up after the crazy exam periode. We just sat in the window, talked and enjoyed the sun, so niiice!
Now I have to start packing for tomorrow where I’m finally going to Barcelona – Summer & beach, here I come!  I am so excited to go and enjoy the entire summer down there. However, it is a mess packing for 2,5 months! I’ve to get to it now… 

Jeg har haft den skønneste morgen! Jeg var inviteret til morgenmad hos en god veninde – det var så godt at catche up efter eksamensgejlet. Vi sad bare i vinduet, snakkede, hyggede og nød solen. Så skønt!
Nu bliver jeg nødt til at begynde at pakke til imorgen, hvor jeg endelig skal til Barcelona – sommer og strand! Jeg glæder mig så meget til at nyde hele min sommer dernede- selvom det nu er ufatteligt svært at pakke til 2,5 måned! Jeg må hellere komme igang med det nu….

thumb_DSC_0167_1024

Pants: Designers Remix // Shirt: H&M // Bag: Dior vintage // Sunglasses: Prada // Shoes: Berskha //

thumb_DSC_0105_1024

 

Share: