In just 24 hours, my last exam will be over and my summer vacation starts! I can’t wait anymore now (:
I’m so excited to go to Barcelona again and to be with Anders and my friends from there again. I haven’t got my flight ticket yet, but I think I’ll go next week, so I have a week in Denmark to enjoy the weather here, get out of my exam-mode, and celebrate with my friends that summer is finally here.

I spend my weekend at my parents’ place. They have such a nice garden, so it’s been perfect to be there (I live in an apartment, with no real garden). But sooooo difficult to study when it’s 25 degrees, haha. I’m quite nervous for tomorrow’s exam. Hopefully, it will turn out good. 

I hope you’ve enjoyed the weekend! Let’s hope the weather will continue like this (;

Om præcis 24 timer er min sidste eksamen ovre og min sommerferie begynder! Jeg kan slet ikke vente længere (:
Jeg glæder mig sådan til at komme til Barcelona igen og til at være sammen med Anders igen og mine venner dernede fra. Jeg har ikke købt flybilletten endnu, men jeg tror, jeg tager afsted i begyndelsen af næste uge. Så har jeg en uge herhjemme til at nyde det danske sommervejr, komme af med mit eksamensstress, og fejre sommeren med mine venner. 

Jeg har tilbragt min weekend hos mine forældre. De har sådan en skøn have, hvilket har været så perfekt denne weekend (eftersom jeg ingen have selv har). Men det har været så så svært at læse til eksamen, når det er 25 grader, haha. Jeg er noget spændt på eksamen imorgen. Forhåbentlig kommer det til at gå godt! 

Jeg håber, I har nydt weekenden og det skønneste vejr! – Lad os krydse fingre for vejret fortsætter sådan (: 

Share: