Erbs Denmark holder lagersalg i Aarhus fra i dag, torsdag den 2. juni, til og med lørdag den 4. juni – og det er bestemt et besøg værd! 

Der er tilbud på en masse flotte taske og punge, deres smukke blode bodystockings og smykker i lange baner. Og der er virkelig mange penge at spare! Så bare se at komme afsted – de fylder løbende op med varer, så der skulle altid være noget at finde (; 

Som altid gik jeg efter taske med farve (Vintage fund og tasker). Cirka 99% af taskerne dernede er sorte, men jeg fandt disse to smukke skuldertasker – en i blå imiteret krokodilleskind, og en Nashville taske i karamel læder. Den sidste er dog ikke til mig, men en gave til en af mine bedste veninder – lad os håbe hun ikke ser det her opslag! haha.
Derudover fik jeg nogle fine kæder og en creme bodystock med turtleneck. Alle smykkerne står til kun 75 kr. og 2 for 100! Så billigt! (: 

Mit favorit køb, og det som jeg faktisk gik efter, var denne bikini! Jeg havde ikke regnet med at finde den i guld, da de kun har været der i begrænset styk, men jeg havde håbet, og så var den der!! Jeg er så klar til mine ferier og til at ligge på en strand nu! (: 

thumb_DSC_0018_1024

thumb_DSC_0023_1024

thumb_DSC_0036_1024

 

Share: