This picture describes my exact attitude towards my exams right now, ha! I’m so sick of  reading the same stuff over and over again, but today we finally turned in our big exam paper – so now 2 out of 3 exams are done! It feels so good to have it out of the way! (: 

Even though I’d like to celebrate that we are done with the exam, I have to go straight to preparing for the last one since it’s already in 1 week. The last week has been so busy with my exam and work, and this week will be the same. My study group and I found this quote which explains the last weeks completely 

“Exam is not a date – it is a state of mind”

But there only one exam left, one week left, and then I get vacation! I’m so excited for it. I’ve already planed to go to Barcelona and Tuscany, but I’m dreaming of where else to go – I’m in between Menorca, Marrakesh, and Lisbon. Do you have any advise for these places, or other places to visit for a few days? 

IMG_7059Det øverste billede beskriver præcist min attitude overfor mine eksamener lige nu, ha! Min eksamen hænger mig så langt ud af halsen, for jeg har nok læst det samme hundrede gange, men i dag er vi færdige og har endelig afleveret vores store eksamensopgave – så nu er 2 ud af 3 eksamener ovre! Det er så skønt at være ovre den (:

Selvom jeg virkelig gerne ville fejre at eksamen er afsluttet, så skal jeg allerede igang med at læse til den næste. Den er allerede om 1 uge! Den sidste uge har været så travl med både eksamen og arbejde, og denne uge ser ud til at blive det samme. Min studiegruppe og jeg faldt over et citat, der forklarer vores sidste uger så godt

“Eksamen er ikke en dato, det er en tilstand… 

Men der er heldigvis kun én eksamen tilbage, én uge tilbage og så får jeg ferie! Jeg glæder mig sådan. Jeg har allerede planlagt turer til Barcelona og Toscana, men jeg drømmer også om at tage andre steder hen – lige nu står jeg mellem Menorca, Marrakesh og Lissabon. Har I nogle råd om disse steder, eller andre steder der er værd at besøge i et par dage? 

 

Share: