thumb_DSC_0402_1024

One of my favorite items during summer is white dresses! They are so feminine and look incredible good with sun-kissed skin. – These pictures were taken a few weeks ago in Italy and I still haven’t gotten any tan, but I will get there, ha. Unfortunately, it’s still quit cold here in Denmark.
I love these white bohemian dresses with the cute laces. And with their typical loose fit, they become the perfect wear for summer strolls. 

Hvid kjole er klart en af mine favoritter, når det er sommer! De er så feminine og ser fantastiske ud mod en solbrun hud. –  De her billeder er taget for et par uger siden i Italien før jeg havde nået at få noget sol, haha. Jeg håber snart at kunne få en god kulør, men det er stadig ikke helt solbadningsvejr her i Danmark vel?
Jeg er vild med hvide bohemian kjoler med skønne blonder. Og jeg elsker at de stort set altid sidder løst på kroppen, hvilket gør dem perfekte til at bære om sommer, når det er varmt. 

thumb_DSC_0391_1024
Dress: Stradivarius // Denim jacket: Secondhand // Bag: Dior vintage // Shoes: Bershka 

thumb_DSC_0407_1024

thumb_DSC_0385_1024

Share: