A few days ago, I received a new product for your hair from Hairtality. It’s a hair multivitamin which prevents hair damage, reduces hair loss and increases hair growth – it really sounds like my miracle tablet, so I look forward to try it out!
It’s really important for me to take good care of my hair. Especially now that summer is coming up since the sun and ocean water is so brutal to my hair, hah. The past years I ‘ve feared that my hair would go blond, since the sun is bleaching my hair so quickly. But those years I was living in Spain and my hair got almost constant sunlight all year around.
Anyhow, I can already feel the damage of the sun after my trip to Italy and the summer-days we had here in Denmark. So I guess I need to make some serious hair preparation now. I’m trying out this hair vitamin for a month now and will let you know how it goes! 

For et par dage siden modtog jeg et helt nyt produkt fra Hairtality. Det er vitaminpiller til håret, der  forebygger skadet hår, reducerer hårtab og øger hårvæksten – det lyder virkelig til at være lige min lykkepille, så jeg ser frem til at prøve det af!
Det er vigtig for mig at tage mig godt af mit hår. Specielt nu hvor vi går sommeren imøde, eftersom solen og saltvand er så brutal ved mit hår, hah. De sidste par år har jeg frygtet, at mit hår skulle blive blondt, fordi solen afbleger det så hurtigt. Men de år boede jeg dog også i Spanien, så mit hår var udsat for nærmest konstant sol. Jeg kan allerede mærke solens tag på mit hår efter min tur til Italien og de sommerdage vi har haft her i Danmark – så jeg må hellere gøre mit hår klar til kamp mod solen allerede nu! Jeg tester de her hårvitaminer i en måned nu og skal nok fortælle jer om resultatet! 

IMG_6997

thumb_DSC_0303_1024

I have never been used to taking vitamins before – I am actually of the belief that we should eat our way to the vitamins and minerals we need, and I’m anyway so bad at remembering to take supplements.
When I stopped eating meat (about 1 year ago) I bought some supplement vitamins since I completely lost my energy from time to time, but I never remember to take them and the glass is still almost full, hah! BUT! Like I said the day before yesterday, I am very motivated to live healthier with a high level of energy, so I actually bought even extra supplements (Acai extract) – so yes, I am going from taking zero to now taking three different types of pills a day. I feel like a drug addict haha! My theory is that I will find it easier to remember to take them, when there is so many. Crazy, I know.. Let’s see how I will manage to do this. 

But I am definitely excited about the hair vitamin and to see if I will notice a difference. What do you guys feel about nutritional supplements? 

Jeg har aldrig været vant til at tage vitaminer før – Jeg er faktisk af den overbevisning, at vi kan spise os frem til alle de vitaminer og mineraler vi har brug for. Og jeg er alligevel elendig til at huske at tage daglige tilskud.
Da jeg stoppede med at spise kød (ca. et år siden), købte jeg kosttilskud, eftersom jeg nogle gange kunne miste al min energi som aldrig før. Men jeg glemte at tage dem hver dag, og glasset er endda stadig næsten fyldt, hah. Men! 
Som jeg skrev i forgårs, er jeg meget motiveret til at leve sundere med masser af energi, så jeg har faktisk købt ekstra tilskud (Acai ekstrakt) – så ja, nu går jeg fra nul piller om dagen til tre forskellige slags piller. Jeg føler mig helt som en misbruger, haha. Min ide er, at jeg får nemmere ved at huske at tage min piller, hvis der er mange. Crazy, I know.. Nu må vi se om jeg formår at gøre det. 

 

 

Share: