It has been quiet some time between my latest posts here on the blog. I have been pretty occupied with my studies since we are in the middle of the exam periode. Yesterday was the first out of a total of three exams – it was a 12 hour exam which I’ve never tried before. When I was done it felt like my brain was hanging upside down and it kind of still feels that way, so I guess I should apologies in advance for any typing mistakes! haha.
The last days I have been spoiling myself with my favorite foods and sweets as I felt sorry for myself since I had to just sit and study, hah. I still have to study for my next two exams, but I feel motivated to do it in a healthier way and without the sweets – summer is right around the corner, so I need to get ready to be exposed in that bikini, you know! (: How are you getting ready for summer? Any tips and tricks? 

Det er lang tid siden, jeg sidst checkede ind her på bloggen. Jeg har haft travlt med mine studier, da vi nu allerede er startet med eksamensperioden. Igår havde jeg min første eksamen ud af tre – det var en 12 timers eksamen, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Da den var overstået igår aftes, føltes min hjerne fuldstændig ristet! Den føles stadig lidt træt i dag, haha (:
De sidste par under min eksamenslæsning har jeg virkelig forkælet mig selv med min yndlings mad og lækkerier (primært lækkerierne), da jeg har haft ondt af mig selv over at jeg bare skulle sidde og læse, haha. Jeg skal stadig forberede mig til de sidste to eksamener, men jeg føler mig motiveret til at gøre det på en sundere måde uden lækkerierne! Sommeren er lige om hjørnet, så jeg bliver nødt til at blive sommerklar til at hoppe i en bikini! Hvordan bliver I sommerklar? Nogen tips og tricks? (:

Share: