thumb_DSC_0370_1024

I absolutely adore deep cuts and backless top, dresses, blouses, shirts, you name it! I find it so chic! And it is perfect for your pre-summer and summer outfits since it allows plenty of sun on your skin and it can be styled quite simply for your everyday-look. 

Jeg er helt vild med dybe rygudskæringer! Toppe, kjoler, bluser, t-shirt, you name it! Jeg synes, det er så chikt! Og den dybe udskæring er perfekt til forår- og sommeroutfits, eftersom det giver rig mulighed for sol til din hud, og samtidig kan den blive stylet ret simpelt til dit hverdagslook. 

thumb_DSC_0349_1024

thumb_DSC_0274_1024

thumb_DSC_0351_1024

I love how feminine and sexy a deep back is! 

thumb_DSC_0286_1024 2

Normally you only see deep cuts during nighttime when people are dressing up and going out, which I think is a same since the deep cuts look so pretty and chic. When styling a deep-cut top with some jeans or denim shorts, you can easily wear your ‘night-tops’ during the day as well. 

I like how sexy this outfit gets because of the top’s deep cut, while the mom-jeans keeps the outfit very casual and perfect for my everyday-schedule.

Normalt ser man kun dybe udskæringer om aftenen, når folk går ud – hvilket jeg jo synes, er virkelig en skam, da de dybe udskæringer er så flotte og chikke. Når du styler en top med dyb ryg med et par jeans eller shorts, kan du nemt få dine ‘aften/fest-toppe’ til også at fungere i dagstimerne. 

Jeg er vild med hvor sexet det her outfit bliver på grund af overdelens dybe ryg, mens mom-jeansne holder sættet meget afslappet og perfekt til min hverdag. 

thumb_DSC_0271_1024

thumb_DSC_0269_1024

thumb_DSC_0387_1024

I added a navy blue blazer to the outfit, and thereby mixed different styles within this outfit. But I think the contrast between the blazer and the casual jeans works very good together and creates an interesting touch to the overall look. The unexpectedness makes everything more exciting to look at.
As a final touch I added the blue silk scarf as a hairband which makes the whole look come together. I really enjoy the mix of blue tones and different materials in this outfit here. 

You might recall me love for blue tones in Blue Fascination

Jeg har valgt at tilføje en marineblå blazer til outfittet og derved mixet forskellige stilarter i samme outfit med den klassiske blazer og jeans. Men jeg synes, at kontrasten mellem blazeren og de afslappede jeans fungerer rigtig godt og gør looket mere interessant at se på. Det er det uventede, der gør et outfit spændende.
Som en sidste detalje tilføjede jeg det blå silketørklæde som et hårbånd, hvilket samler hele outfittet. Jeg er rigtig glad for blandingen af de blå farver og forskellige materialer i det her outfit. 

thumb_DSC_0283_1024

 

thumb_DSC_0307_1024

I was wearing:
Top /bodystocking: Asos.com
Necklace: AndOtherStories
Jeans: Levi’s 501 secondhand*
Blazer: Part Two 
Boots: Zara 

*I got my Levi’s jeans from Asos Marketplace, Florrie Janes Vintage, which I can really recommend using! I told them what I was looking for and they immediately help me find the right pair. 

thumb_DSC_0333_1024

 

Share: