thumb_IMG_6140_1024

Exactly one year ago, Anders and I went to visit Paris – our very first trip as a couple and also the very first visit to Paris for both of us, and we were truly impressed! I am sharing some experiences, tips and a lot of pictures from our trip to the city of love.

For præcist ét år siden besøgte Anders og jeg Paris. Det var vores aller første tur sammen som par og vores begges første tur til Paris, og vi var begge vildt imponeret! Jeg deler nogle oplevelser, tips og en masse billeder fra vores tur til kærlighedens by. 

thumb_IMG_6158_1024

thumb_IMG_5769_1024

thumb_IMG_5752_1024

thumb_IMG_6125_1024

We went to Pairs for only four days, but within such a short time we both fell in love with the city and I am still dreaming of going back there again!
You always here how Paris is the most romantic city in the world, but I don’t think you quite understand this until you’ve been there – or at least this were the case for me. I find that there are so many amazing and romantic places in the world, but in Paris the romance just shows everywhere you go – And it is not just the beauty of the city itself, but even the atmosphere that ooze romance.
When I’ve told my friends and family about our visit there, they always asked if it wasn’t just because Anders and I just had started dating that everything was so romantic, but for me it was way more than that! I think you can go to this city with whoever you like – lover, friends, family – and still feel the romance. Surely, going there with Anders made it very special! Especially since it was our first trip together. 

Vi tog til Paris på en forlænget weekend, og i løbet af så få dage forelskede vi os begge i byen, og jeg drømmer stadig om at tage dertil igen!
Man hører altid om, at Paris er den mest romantiske by i verden, men jeg tror ikke, at man virkelig forstår det før end man selv har været i byen – det har i hvert fald ikke været mit tilfælde. Der er så mange fantastiske of romantiske steder i verden, men i Paris fornemmer du romatikken ligegyldigt hvor du går – Og det er ikke bare den smukke by og arkitektur i sig selv, men byen har en atmosfære, der emmer af romantik.
Når jeg har fortalt venner og familie om vores tur, spørger de altid, om byen ikke bare var romantisk fordi jeg var der med Anders, men for mig var det meget mere end det! Jeg tror, at du kan tage til Paris med kæreste, familie eller venner og stadig mærke romantikken på lige så tæt hold. Men selvfølgelig har det, at jeg var afsted med Anders, gjort turen mere speciel – især fordi det nu var vores første tur sammen. 

thumb_IMG_6043_1024

thumb_IMG_5633_1024

thumb_IMG_5848_1024

thumb_IMG_5959_1024

 

thumb_IMG_6089_1024

paris2

thumb_IMG_5797_1024

We went to see all the most important tourists attractions of course! Arc de Triomphe, Avenue des Champs-Élysées, Notre-Dame, Louvre, Palais-Royal Gardens, the Eiffel Tower, Luxembourg Gardens, La Défens and walks by Seinen.
We went all the way to the top of the Eiffel Tower and as you probably guessed the view was magnificent! We went there a short time because the sunset, so we could see the city in sunlight, during sunset and at nighttime – It was so amazing and I can absolutely recommend for everyone to do it this way! 

Vi var selvfølgelig ude og se alle turist attraktionerne! Arc de Triomphe, Avenue des Champs-Élysées, Notre-Dame, Louvre, Palais-Royal Gardens, Eiffel tårnet, Luxembourg Gardens, La Défens og gåture langs Seinen.
Vi var helt oppe i toppen af Eiffel tårnet, og som du nok kan gætte, var udsigten utrolig! Vi tog derop kort før solnedgang, så vi havde mulighed for at se byen i dagslys, se solnedgangen og se lysene fra byen når det var mørkt. Det var så god en måde at opleve Eiffeltårnet på, og jeg kan bestemt anbefale at gøre det på denne måde! 

This slideshow requires JavaScript.

thumb_IMG_5861_1024

thumb_IMG_5784_1024

thumb_IMG_6046_1024

thumb_IMG_6121_1024

Another recommendation, that you normally don’t hear much about, is La Défense which is a very modern business area in Paris. It is very much in contrast with everything else you see here! The major business district has impressive architecture that make you feel so small! I think the pictures speaks for themselves. 

Et andet tip, som man normalt ikke høre meget om, er området La Défense, hvilket er et meget moderne kontorområde i Paris. Dette moderne område står i klar kontrast til resten af byens ellers gamle, romantiske arkitektur. Området byder på imponerende arkitektur, de vildeste bygninger der får en til at føle sig virkelig lille – Jeg tror, at billederne her taler for sig selv (:

Paris mod

thumb_IMG_5779_1024

I hope to go back there again soon – It is truly one of the most amazing cities I have ever been to! I would love to hear how you find Paris? 

Jeg håber snart at kunne besøge Paris igen – Det er virkelig en af mine absolute favorit byer! Jeg vil elske at høre, hvad I synes om Paris?

// Sara Kirstine  

Share: