thumb_DSC_0166_1024

Hi there! Even though it’s a gray and rainy monday here in Denmark, I thought it would be nice to start of the week with some denim inspiration- 

Denim is impossible to avoid this spring and I can understand way! It is very classic and timeless, and it can go with everything for your everyday-look. I think it is the ultimate transition jacket when we going from winter to summer, as well as the other way around. 

Hej! Som I jo nok har opdaget, er det endnu en grå og trist mandag her i Danmark – hvor bliver foråret dog af??! Jeg tænkte, at jeg ville dele disse billeder med Jer, så vi kan starte ugen med inspiration til styling af forårets denimjakke.
Denim er ikke til at undgå dette forår og jeg kan godt forstå hvorfor! Denim er meget klassisk og tidløs, og så passer med alt til dit hverdagslook. Jeg synes, det er den perfekte overgangsjakke, når vi nu bevæger os fra vinter til sommer, og den anden vej rundt. 

thumb_DSC_0099_1024

thumb_DSC_0078_1024

thumb_DSC_0094_1024

thumb_DSC_0146_1024

thumb_DSC_0152_1024

I like the small western-details in this outfit – with the denim jacket, the brown leather boots and the big silver belt buckle. To make the outfit more feminine I added red colours to it with the striped shirt and my vintage Courrèges purse. I think denim and red goes so good together and is more than perfect for a nice everyday-look.

By mixing my denim jacket with some vibrant colour, I make sure that the denim doesn’t just blend together with my black pants – the red details add some flare to the jacket and give the entire look some extra spice to it. 

Jeg er vild med de små western-detaljer i det her outfit – med denimjakken, brune læderstøvler og det store sølv spænde i læderbæltet. For at gøre outfitet mere feminint har jeg tilføjet røde detaljer med den stribede bluse og min vintage Courrèges taske. Jeg synes, denim og røde farver passer så fint med hinanden og er mere end perfekt til dit hverdags-look.
Ved at sammensætte denimjakken med en kraftig farve, undgår jeg at denimjakke og mine sorte bukser flyder sammen. De små røde detaljer fremhæver denim-materialet og giver hele sætte noget ekstra kant. 

I was wearing:
Bag: Courrèges vintage
Denim jacket: Secondhand
Shirt: Zara
Boots: Zara
Belt: Asos

 

thumb_DSC_0102_1024

thumb_DSC_0069_1024

I am so happy that I found this vintage Courrèges purse – it is one of my favorite bags because of the colour and size. It lights up every outfit and gives it that final touch! 

I love vintage and I have written a few words about some of my favorite findings in Vintage treasures and Vintage Treasures, part two which labels as Céline, Lanvin, Christian Dior and Donna Karan.

Jeg er så glad for, at Jeg fandt denne vintage Courrèges taske – det er én af mine yndlings taske pga. farven og størrelsen. Den kan altid sætte prikken over i’et i mine outfits.
Jeg elsker vintage og har skrevet et par ord omkring nogle af mine yndlings fund her i Vintage treasures og Vintage Treasures, part two med mærker som Céline, Lanvin, Christian Dior og Donna Karan.
thumb_DSC_0137_1024

thumb_DSC_0174_1024

thumb_DSC_0088_1024 

One thing I really love about this denim jacket is it’s proportions – A short jacket prolong your legs and emphasizes the feminine, and who doesn’t want that? (: 

Én ting, jeg virkelig elsker ved denne denimjakke, er dens proportioner. En kort jakke forlænger dine ben og fremhæver det feminine – og hvem ønsker ikke at forlænge deres ben? (:

thumb_DSC_0139_1024

thumb_DSC_0077_1024

Denim jackets are definitely one of my favorite items for spring since your can wear it in multiple ways and styles – with jeans (in what ever colour you prefer!), skirts and dresses in all lengths, trouser – there’s no limit. Denim has a very cool vibe to it and makes your outfit look super fresh.
You can add some big statement earrings, which is essential for this season, to make the look more feminine. This season is filled with long, excessive earring that almost touches the shoulders! I like to wear these when I go out in the weekend since it makes the outfit look more special and exclusive. However, be careful not to overdo it with accessories when you’re wearing big earrings – you don’t want it to look cheesy (:

Denimjakker er bestemt en af mine favorit tendenser under forår, eftersom de kan bære den på så mange måder – med jeans (i hvilken som helst farve!), nederdele og kjole i alle slags længder, bukser – der er ingen grænser. Denim har en virkelig cool vibe over sig og får ligeledes dit outfit til at se super cool og afslappet ud.
Du kan tilføje nogle store, opsigtsvækkende øreringe for at gøre dit look mere feminint. Denne sæson er fuld af lange overdådige ørering, som næsten går helt ned til skuldrene! Jeg kan godt lide at have dem på, når Jeg går ud i weekend, da det gør outfittet lidt mere specielt og eksklusivt. – men husk at bruge dine accessories med måde, når du har så store ørering på, så det ikke bliver cheesy. (: 

thumb_DSC_0101_1024

I hope you liked this post! We took the pictures in Barcelona when I was there the last time. Read about what we else did that day here: Sundays in Barcelona
Wish you all a happy monday and a great week // Sara Kirstine 

Jeg håber, I kunne lide disse post. Vi tog billederne i Barcelona, da jeg var der i påskeferien. Læs hvad vi ellers lavede den dag her: Sundays in Barcelona
Rigtig god mandag til alle! // Sara Kirstine 

thumb_DSC_0176_1024

Share: