We had some sunny days in Barcelona, so we were inspired to shoot this tropical two-piece outfit from Zara

Vi havde nogle skønne solskinsdage i Barcelona, hvilket lod os inspirere til at tage billeder af dette tropiske sommer outfit fra Zara

thumb_DSC_0458_1024

thumb_DSC_0401_1024

I love the bulky flower print and the colours of it. Normally I never were yellow because of my hair and skin colour, but since it is on a dark navy blue background and the yellow colours are very warm, I think it works – And I just couldn’t help myself since I’m so in love with the print and the tropical vibes from it! 

Jeg er vild med det voluminøse blomster print og farver i det. Normalt går jeg aldrig i gul pga. min hårfarve og hudtone, men eftersom de gule blomster er mod en meget mørkeblå baggrund og de gule farver er varme, synes jeg, det fungerer – Og jeg kunne simpelthen ikke modstå sættet! Jeg har forelsket mig i printet og de tropiske vibes fra det. 

thumb_DSC_0421_1024

thumb_DSC_0399_1024

thumb_DSC_0476_1024

 

I definitely need to get more spectacular flower prints into my wardrobe for the spring and summer. It makes such a cool statement and it is still so feminine. 

Jeg skal helt sikkert have flere opsigtsvækkende blomster print i min garderobe, i både forår og sommer sæsonen. Det giver så coolt et udtrykt og er samtidig ultra feminint. 

thumb_DSC_0398_1024

thumb_DSC_0485_1024

thumb_DSC_0408_1024

Wish you a happy weekend // Sara Kirstine 

 

 

 

 

Share: