Less than 24 hours after I got home from Barcelona, I book my next flight tickets! Hah, I really love to travel! It was kind of spontaneous, but the prices were so extremely cheap and the timing were so perfect that I just couldn’t resist! And can you guess to where?? 

Mindre end 24 timer efter jeg kom hjem fra Barcelona, bestilte jeg min næste flybillet! Haha, jeg elsker virkelig at rejse! Det var ret spontant, men priserne var så lave og timingen helt perfekt, så jeg kunne ikke modstå! Kan du gætte, hvor turen går til? 

I’m going to ITALY!!!

 

I was talking on the phone with my mom about my parents’ upcoming trip to Italy and started to look at my own schedule for periode. As it turned out, I would only miss one class from my studies by going there for 10 days(!) (I think I’m very lucky with the planning of my studies) And my mom was like “you should come”. I checked for flight tickets and they were so cheap (less than eur 50), so I just quickly booked the ticket without much consideration!
Now I’m just hoping that our summer exams won’t come in the way for my trip. I’m keeping my fingers crossed! 

Jeg skal til ITALIEN!!!
Jeg talte i telefon med min mor, dagen efter jeg var kommet hjem fra Barcelona. Vi talte om min tur og at mine forældre snart skal afsted til Italien, og jeg begyndte at kigge på mit eget skema for de dage. Det viste sige, at jeg kun havde én forelæsning i den periode, og ellers mere end 10 dage fri(!) (jeg tror, jeg er meget heldig med planlægningen af mine timer) Og min mor sage “Du skal da bare tage med”. Jeg tjekkede for flybilletter og de var så billige (mindre end 300,-), så jeg bestilte hurtigt billetten uden meget eftertanke!
Nu håber jeg bare, at vores eksamener ikke kommer til at ligge oven i turen – Jeg holder mine fingre krydset!

thumb_IMG_7668_1024

thumb_IMG_1948_1024

We are going to beautiful Tuscany where my parents have the most charming house in the mountains, with the absolute most amazing view! You get a sense of it on the pictures right? But trust me, it doesn’t give credit to the real experience.
This is my all time favorite place to go and relax and literally just disconnect! And of course we go there every year with the whole family, so it means something special to me. I’m so excited to there and to spend some time with my parents. 

Vi tager til skønne Toscana, hvor mine forældre har det mest charmerende hus oppe i bjergene og med den mest fantastiske udsigt! Du kan måske fornemme det ud fra mine billeder her? Men det lever ikke engang op til virkeligheden!
Deres hus er mit absolut yndlings sted at tage hen og bare slappe af og koble helt af! Vi er der selvfølgelig hvert år med familien, så stedet betyder noget helt særligt for mig. Jeg er så spændt på at skulle derned igen og tilbring tid med mine forældre. 

thumb_IMG_9109_1024

thumb_IMG_3325_1024

Lets just hope I will be able to go! 

Share: