As always when I visit Barcelona, I go to my favorite vintage store there Le Swing. And I completely fell in love with this white Christian Dior purse … 

Når jeg er i Barcelona, besøger jeg altid min yndlings vintage butik Le Swing, og denne tur var ingen undtagelse. Det var som kærlighed ved første blik, da jeg så denne hvide Christian Dior skuldertaske. 

thumb_DSC_0097_1024

If you have read in my previous Vintage Treasures post, you’ll know that I love vintage. I love the idea of a unique piece!, so you don’t have to worry about if anyone is wearing the same as you. And I love how one woman’s trash is another woman’s treasure.
This purse is collected in California, re-sold in Spain, and now it’s with me in Denmark. I enjoy how every vintage item has a history- sometimes known and other times you can only guess about it.

Hvis du har læst mit tidligere Vintage Treasures post, ved du, at jeg elsker vintage. Jeg er vild med følelsen af, at dét, du køber, er unikt, så du ikke skal bekymre dig om, om andre har det samme på. Og jeg er vild med ideen om, at one woman’s trash is another woman’s treasure (det kan ikke oversættes optimalt til dansk!).
Denne taske er hentet i Californien, solgt i Barcelona, og nu er den i Danmark med mig. Jeg synes, det er skønt, hvordan ethvert vintage køb har en histore- nogle gange er den kendt, og andre gange må man selv gætte sig frem.

thumb_DSC_0081_1024

thumb_DSC_0108_1024

thumb_DSC_0087_1024

The white colour of the bag is so perfect for the spring and summer season, and it goes with almost every outfit!
When I’m buying a bag with a label, I always try to avoid black bags – because if I am paying extra money for a bag (like you do with label bags), I want it to stand out from everybody else’s, whereas a black bag easily just fade in to the crowd and to the outfit as well. A coloured bag can add a final touch to your outfit and make that difference for the entire look. And in case you just feel like wearing black one day, a coloured bag will make a tremendous difference for your outfit.  

Taskens hvide farve passer perfekt til forårs- og summersæsonen, og den passer til nærmest et hvert outfit!
Når jeg køber en ‘label’ taske, forsøger jeg altid at undgå sorte tasker – fordi, hvis jeg betaler det ekstra for tasken (som man jo gør for en med et label), vil jeg også have, at den skiller sig ud fra alle andres, hvor en sort taske nemmere forsvinder i mængden og i dit outfit for den sags skyld. En taske med farve kan tilføje det sidste touch til dit outfit og gøre en stor forskel for hele looket. Og i tilfælde af at du ikke orker andet end sort tøj en dag, kan en farvet taske gøre en kæmpe forskel for dit outfit. 

thumb_DSC_0109_1024

thumb_DSC_0086_1024

thumb_DSC_0011_1024

I was wearing my “new” Christian Dior purse when I went to Barcelona’s concert hall last week – You can see more picture of the outfit I was wearing here and read about the event.

Let me know what you think about the bag and this post, and what you yourself are looking for when buying a new purse – I’d love to hear!
// Sara Kirstine 

Jeg brugte min “nye” Christian Dior taske, da vi var i Barcelonas Musikhus i sidste uge – Du kan se flere billeder af det outfit, jeg havde på, og læse om oplevelsen her.

Lad mig høre, hvad du synes om taske og dette post, og hvad du selv kigger efter, når du shopper efter en ny taske – Det vil jeg meget gerne høre!
// Sara Kirstine 

 

Share: