Yesterday, I surprised my boyfriend with tickets to concert hall Palau de la Música Catalana. None of us had ever been there before, but I’d always admire the building and dreamed of going there. It’s the most magnificent and probably over-done building in Barcelona! You can see for yourself on the pictures

Igår overraskede jeg min kæreste med billetter til Barcelonas musikhus, Palau de la Música Catalana. Ingen af os havde været der før, men jeg har altid beundret bygning og ønsket at komme derind. Det er en af storslående og også overdrevne bygninger i Barcelona, som du nok at fornemme på billederne.

palau-musica

thumb_DSC_0066_1024

thumb_DSC_0055_1024

thumb_DSC_0046_1024

My boyfriend was so surprised with the tickets – he didn’t knew until we were in front of the building. I love the expressions you get when you surprise someone! It’s so honest and bold. Luckily he liked the surprise!

Min kæreste var så overrasket over billetter – Han vidste ikke, vi skulle derind, førend vi stod foran bygningen. Jeg elsker det udtryk man får, når man overrasker én! Det er så ærligt og ægte. Og heldigvis blev han glad for overraskelsen! 

thumb_DSC_0076_1024

img_4134

thumb_DSC_0008_1024

The concert hall is placed in one of my favorite neighborhoods in Barcelona, El Born. It’s one of the old districts of the city, with buildings from late medieval times. It is so pretty and charming with the old buildings and the narrow streets. As a matter of fact, I used to live in this area before I moved back to Denmark last fall. 

Musikhuset ligger i et af mine ynglings områder i Barcelona, El Born. Det er del af den gamle bydel med bygninger tilbage fra sent i middelalderen. El Born er så smuk og charmerende med de gamle bygninger og de smalle gader. Jeg plejede faktisk at bo i denne del af Barcelona, før jeg flyttede tilbage til Danmark i efteråret. 

thumb_DSC_0024_1024

thumb_DSC_0015_1024

thumb_DSC_0011_1024

I loved my feminine outfit on this day. On this rainy day the bright colours just seemed to light up in the streets! 

Jeg er vild med denne dags feminine outfit – De sarte farver lyste op i gaderne på denne ellers grå og regnfulde dag.

thumb_DSC_0022_1024

Share: