thumb_IMG_6044_1024

How we spend our Sundays in Barcelona? With Brunch and Sunshine of course!

Yesterday, we had the most amazing day! I’m sharing some pictures with you from our day here, and when it comes to the brunch I must say that the pictures say more than a thousand words. 

Hvordan vi tilbringer søndage i Barcelona? Med Brunch og Solskin selvfølgelig!
Vi havde den skønneste dag igår! Jeg deler mine billeder fra vores søndag i Barcelona med Jer, og når det kommer til vores søndagsbrunch, siger de her billeder mere end tusind ord. 

thumb_IMG_20160320_123910_1024

thumb_IMG_20160320_123923_1024

We are a couple that truly loves brunch – at every occasion we get, we go to have brunch. And luckily here in Barcelona, they serve brunch all day around. We have tried out many places in Barcelona, and yesterday we went to my all-time-favorite place Brunch & Cake

Vi er et par, der virkelig elsker brunch- så snart vi har muligheden, tager vi til brunch. Og heldigvis er der mange restauranter her i Barcelona, der tilbyder brunch hele døgnet rundt, og ikke kun fra kl. 9-12 som i Danmark. Vi har prøvet mange restauranter her i Barcelona, og igår tog vi til min absolute ynglings Brunch & Cake

thumb_IMG_6024_1024

The food there is simply amazing. They offer so many healthy choices, with superfoods and a lot of vegetarian options, and everything is made in very creative and delicious ways. Just look how these serve their natural coconut water on the picture above, or their acai bowl in a pineapple on the picture below. Everything there is so yummy! So If you’re ever in Barcelona, this is a place you must go to.

Maden der er fantastisk! De tilbyder mange sunde muligheder, med superfoods og flere vegetariske retter, og alt er tilberedt på de lækreste og kreative måder. Se hvordan de serverer natural kokosvand på billedet ovenover, og deres acai i en ananas-skål nedenunder. Alt er så yummy! Så hvis du er i Barcelona, er det her altså et must!

thumb_IMG_20160320_133106_1024

thumb_IMG_20160320_133142_1024

After brunch, we went to shoot a new outfit – You can see the outfit right here:  Denim flare

If you are following me on Instagram there’s a sneak-peak for you @sarakirstine

 

thumb_DSC_0217_1024

thumb_DSC_0230_1024

thumb_DSC_0231_1024

The weather changed completely during the day; from a rainy morning, to a sunny afternoon with 20 degrees (And then you’ve got to make alternative outfits when you’re in jeans and long-sleeves, as you can see. haha!). We went to Mont Juïc, and the Olympic City to enjoy the beautiful day in the sunshine and fresh air. It felt so good to be warmed up by the sun, when I’ve been used to the cold Scandinavian weather.

Vejret ændrede sig fuldstænding i løbet af dagen; fra en morgen med regn til sol og 20 grader (Og så må man finde på alternative outfits, når man har jeans og langærmet på). Vi tog op på bjerget Mont Juïc for at nyde solskinnet og den friske luft. Det føltes så skønt at blive varmet op af solen, efter det kolde vejr, vi har haft i Danmark. 

thumb_DSC_0202_1024

thumb_IMG_6040_1024

We spend the rest of the day just chilling in the parks of Mont Juïc until the sun started to settle over the mountains.

I hope you had an amazing weekend too. // Sara Kirstine 

Vi tilbragte resten af dagen med chill i parkerne, indtil solen begyndte at gå ned over bjergene.
Jeg håber, at I også har nydt Jeres weekend. // Sara Kirstine 

thumb_DSC_0244_1024

Share: