Spring has finally arrived, the sun is out and we can let go of the big winter jackets. It’s time to add some light classic items to your wardrobe along with feminine pastel colours, and play with the delicate colours in layers from top to toe. The delicate nuances makes your outfit look more exclusive! 

Foråret er endelig kommet, solen er kommet frem og vi kan smide de store vinterjakker! Det er tid til at tilføje nogle lyse klassikere til vores garderober sammen med feminine pastelfarver, og lege med disse sarte farver i lag fra top til tå. De sarte farver får dit outfit til at se mere eksklusivt ud!

thumb_DSC_0413_1024

thumb_DSC_0461_1024

thumb_DSC_0465_1024

thumb_DSC_0445_1024

thumb_DSC_0506_1024


I like the mix of the delicate colours of the coat, top and shoes in this outfits. To me, light colours are the essens of spring, which shows in this outfit. Here I paired the light colours with blue jeans to add some stronger colour to the outfit, which makes the light colours look even more exclusive and delicate. I added an army green bag to create a contrast to the else very feminine look.

I was wearing:
Lace top: H&M
Coat: Gina Tricot 
Jeans: Monki
Bag: Michael Kors
Shoes: Nelly.com

Jeg er vild med sammensætningen af de blide nuancer af frakken, toppen og skoene i dette outfit. For mig er lyse farver essensen af forår, hvilket kommer til udtryk i dette outfit. Jeg har sammensat de lyse nuancer med blå jeans – Ved at tilføje en stærkere farve i outfittet, bliver de lyse nuancer endnu mere eksklusive og delikate. Den army grøn taske skaber kontrast til det ellers meget feminine look. 

thumb_DSC_0455_1024

thumb_DSC_0443_1024

thumb_DSC_0426_1024

thumb_DSC_0487_1024 2

Feminine flirt
The soft, fragile colours and delicate materiale (like this silk top) ooze romance. By combining these soft colours – pastels, rose, mint, baby-blue, nude – you will get an ultra feminine look.  

De sarte farver og delikate materialer (som denne silketop) emmer af romantik. Ved at kombinere disse sarte farver – pastel, rose, mint, babyblå, nude – får du et ultrafeminint look. 

thumb_DSC_0494_1024

thumb_DSC_0451_1024

thumb_DSC_0433_1024

thumb_DSC_0501_1024

Along with spring comes springbreak!
Yesterday I took a flight to Barcelona where I will be spending my springbreak. Right now it’s cloudy, but hopefully it will clear up soon. I hope to enjoy my days outside in the sun, since I really loooove to be outside. I think it is in my Scandinavian genes, that whenever the sun is out I need to be out too – Do you know that feeling? 

Sammen med forår kommer påske og påskeferie!
Igår fløj jeg til Barcelona, hvor jeg skal være hele påskeferien. Lige nu er det overskyet here, men forhåbentlig klarer det snart op. Jeg håber på at kunne nyde mine feriedage ude i solen, jeg elsker virkelig at være udenfor. Jeg tror, det er i mine skandinaviske gener, at så snart solen er ude, skal jeg også være ude – Kender I den følelse? 

Follow me on Instagram to see what I’m up to in Barcelona @sarakirstine

thumb_DSC_0475_1024

thumb_DSC_0489_1024

thumb_DSC_0497_1024

I hope you liked this outfit and feeling inspired for spring! Wish you a great weekend, and to those of you who have springbreak like me – Enjooooy.

Jeg håber, I kan lide dette outfit og føler jer inspirerede til foråret! Ha’ en skøn weekend, og til Jer der har påskeferie, NYD DET! 

// Sara Kirstine 

thumb_DSC_0459_1024

Share: