At the moment I am in head-over-heels-love with all blue colours! and with putting different blue tones together into a chic outfit. There is just something about the blue colours that makes an outfit appear sophisticated and classy but in a very effortless way, which I just love. 

For tiden er jeg ovenud forelsket i alle blå farver! og i at sætte forskellige blå nuancer sammen i ét chikt outfit. Der er noget særligt over de blå nuancer, der får et outfit til at fremstå sofistikeret og classy men på en meget ubesværet måde, hvilket jeg elsker. 

thumb_DSC_0805_1024
Trench Coat: Secondhand // Knit: H&M // Trousers: Topshop // Shoulder bag: Zara // Boots: Zara //

thumb_DSC_0773_1024

thumb_DSC_0731_1024

When it comes to coats, I love a good basic trench coat in a neutral colour- like this navy blue one. Trench coats are pieces you can wear over and over again because of their classy cuts.
Even though it is officially spring, I still need a warm coat since it’s
 incredibly cold here in Denmark. However, I tried to make my winter coat fit in to an outfit with a spring feel, by only pairing it with light colours. Do you think I succeed? To me, white trousers are the essens of spring, and a nice pair can instantly make your outfit look more expensive and chic – without you even trying very hard.

Når det kommer til overtøj, elsker jeg en flot basis trench coat i en neutral farve – som denne marineblå frakke. Trench coats er pieces, du kan have på igen og igen, år og år, pga. deres klassiske snit.
Til trods for at det officielt set er forår, er det stadig nødvendigt med en varm jakke, siden det stadig er så koldt her. Jeg forsøger mig dog på at tilpasse mine vinterjakker til forår, ved blandt andet at have lyse nuancer på indenunder og lade dem ses. For mig er hvide bukser et must, når det er forår. Og et lækkert par kan nemt få dit outfit til at fremstå dyrere og chic, uden du behøver at ligge så meget i det. 

thumb_DSC_0786_1024

thumb_DSC_0729_1024

thumb_DSC_0826_1024

thumb_DSC_0721_1024

I wore this outfit on my birthday as a matter of fact. While going from an university meet-up, to running a few errands in the city centre, and then to dinner with my family (so a day on the run), this outfit seemed perfect for each situation – chic and easy.

You can read more about how I celebrated my birthday and what big surprise I got here 

Jeg havde faktisk dette outfit på på min fødselsdag- en dag med meget at se til, fra at mødes med min studiegruppe, til at gøre ærinde i byen, og at have middag med min familie, virkede dette outfit perfekt i hver situation -chic og ubesværet. 
thumb_DSC_0701_1024

thumb_DSC_0751_1024

thumb_DSC_0746_1024

^^ Caught in warming myself – It was freezingly cold when we took these pictures!! Hah. Luckily I’m going to Barcelona next week where the weather should be a lot nicer, I am so excited. 

^^ Fanget i at varme mig selv – Det var så så koldt, da vi tog billederne!! Haha. Heldigvis tager jeg til Barcelona i næste uge, hvor vejret forhåbentlig er varmere. Jeg glæder mig sådan. 

thumb_DSC_0662_1024

thumb_DSC_0660_1024

thumb_DSC_0646_1024

We took the pictures at Dokk1 in Aarhus. I think it’s so cool what they have build here.

I hope you are enjoying the weekend. Wishing you all a great Sunday! 

Jeg håber, I nyder weekenden. Ha’ en skøn søndag! 

Share: