thumb_IMG_5891_1024

My blog has been a bit quiet the last week, but it has been a crazy busy week! Last Thursday   was my birthday – 23 years old now! I still can’t believe how time flies! 

The day started off with studies together with my study group. They surprised me with a birthday song and flags, and even homemade cookies. They are so sweet!! But as you might can guess from the top picture, this wasn’t the biggest surprise … 

12823052_10209031061481782_405812446_oDet har været stille på bloggen den sidste  uges tid, men det skyldes, at jeg har haft en masse at se til. I torsdags var det nemlig min fødselsdag – 23år nu. Som tiden dog flyver afsted!! 
Dagen startede med studierne sammen med min studiegruppe. De overraskede mig med fødselsdagssang og -flag, og lækre hjemmebagte cookies. De er så skønne! Men som du nok kan se på det første billede, var det ikke den største overraskelse på dagen … 

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 18.12.07
In the evening, I had plans with my family to have a nice dinner. My sister’s boyfriend said he had to go help out at his brother’s place, but would be back quickly. After about 20 minutes he comes back with my boyfriend who flew all the way from Barcelona to wish me happy birthday. I had no clue that he was coming and was so surprised! (I tried to add a video my mom recorded, but it is not possible for me at the moment  – here’s a snapshot. Click for video) It turned out that my entire family had been in on planning this. 

Jeg havde planlagt middag med familien om aftenen for at fejre dagen. Min søsters kæreste bliver pludselig nødt til hurtigt at tage hjem til hans bror (fulgt af en overbevisende løgn). Efter 20 minutter kommer han så tilbage – med min kæreste!, som er taget hele vejen fra Barcelona for at ønske mig tillykke med fødselsdagen. Jeg havde ingen anelse om at han kom, og var så overrasket! (Jeg forsøger at finde en måde at uploade den video min mor optog, da han kom. Lige nu må det blive til et snapshot fra videoen. Klik for at se videoen). Det viste sig, at hele min familie havde været del i at planlægge dette! 

 

thumb_IMG_5869_1024

Today my boyfriend went back to Barcelona, but we got to spend a few great days together here in Aarhus. It only got to be a few days, since I had so many plans during the weekend. Luckily his parents are living in Malmö (Sweden), so he could visit them over the weekend, and then we got together again Sunday night.
I really considerate myself to be one of the luckiest persons in the world with a boyfriend like that! 

I formiddags tog min kæreste tilbage til Barcelona, men vi fik tilbragt et par skønne dage sammen her i Aarhus. Det blev kun til et par dage, eftersom jeg var helt booket i weekenden. Heldigvis bor hans forældre i Malmö, så han besøgte dem i weekenden, og søndag aften kunne vi så mødes igen.
Jeg føler mig virkelig som den heldigste person i verden med en kæreste som ham! 

thumb_IMG_5877_1024

thumb_IMG_5888_1024

If you want to read more about how we are managing a long distance relationship, you can do so in my Valentine post

Share: