Even though it’s a few weeks ago now, I thought I’d share my experience at 080 Barcelona Fashion Week with you guys! 

It was my first fashion week, and I didn’t knew that I was going until just a few days before. – which also meant that had no change to plan my outfit since my wardrobe is in Denmark and I had only packed practical clothing for a chill week with my boyfriend in Barcelona. However, when you get an invitation like this, you go! 

Selvom det nu er et par uger siden, tænkte jeg, at jeg ville dele min oplevelse til 080 Barcelona Fashion Week med Jer. 

Det er min første fashion week, og jeg vidste ikke, at jeg skulle med før få dage forinden. – det betød også, at jeg ikke havde mulighed for frit at vælge mit outfit, da min garderobe er i Danmark og jeg allerede var i Barcelona. Jeg havde kun pakket hverdagstøj til en afslappende uge i Barcelona med min kæreste. Men når du får sådan en invitation, siger du jo ikke ligefrem nej, vel? 

thumb_DSC_0209_1024

thumb_IMG_5346_1024

The shows took place in this beautiful old building in the old part of the city centre, El Born. The contrast between the old, gothic building and the modern technology that comes with a show, along with a simplistic setup, was just amazing! 

Showene blev opført i en smuk gammel bygning i den gamle del af Barcelona, El Born. Kontrasten mellem den gamle, gotiske bygning og den moderne technology, der følger et fashion show, samt dentsimple setup var helt fantastisk lavet! 

thumb_DSC_0267_1024

You might expect everything about a fashion show to be fashionable and fabulous! However, this was not the case for me…
First of all, I didn’t have a lot of options to make my outfit, but ended up with this and feeling good about when we left the apartment. My make up was good, my hair was all straight. BUT I hadn’t taken into account that we were going there on a motorbike – which meant a lot of wind in my hair and eyes, not to mention the trouble a mini skirt and a motorbike brings, haha! However, we made it there! And we had so much fun! It was so inspiring to be at a setting with so many people who love fashion, like yourself, and with different styles. I hope to be able to go again. 

Man forventer nok, at alt ved et modeshow er fashionable & fabulous! Dog var det ikke helt mit tilfælde…
Først og fremmest havde jeg ikke mange muligheder i forhold til mit outfit (som nævnt), men endte op med dette outfit og med en god følelse, da vi tog fra lejligheden – Min make-up sad godt, mit hår var helt flat, lige og langt. MEN jeg havde ikke taget med i mine overvejelser, at vi skulle køre derhen på en motorcykel.. Hvilket betyder vind i hår og øjne, for ikke at nævne udfordringerne ved at skulle sidde overskrævs på en motorcykel, haha! Ikke en fabulous entre, men vi kom dog frem! Og vi havde det så sjovt! Det var inspirerende at være sammen med så mange andre mennesker, med forskellige stile, der bare elsker mode. Jeg håber at kunne gøre det igen.

thumb_DSC_0198_1024

thumb_DSC_0202_1024

I was wearing:
Mini skirt from Regina Rubens // vintage
Jumper and boots from Zara //
Bag from Mango // 

 

Share: