thumb_IMG_5750_1024

My Birthday is coming up in a few days, but we are starting the celebration early! Tonight my family is coming over for dinner at my parents’ house. It’s the first time in two years I get to celebrate my birthday with the entire family, since I have been outside Denmark, where my family is, those years. 

Min fødselsdag er lige om hjørnet, men vi starter med fejringen tidligt i år! I aften kommer min familie til middag hjemme ved mine forældre (Jeg har ikke selv plads). Det er første gang i to år, jeg kan fejre min fødselsdag med hele familien, da jeg de seneste år har været uden for Danmark. 

thumb_IMG_5693_1024

thumb_IMG_5701_1024

It’s my birthday – I’m in focus! Haha! 🙂

thumb_IMG_5661_1024

thumb_IMG_5666_1024

During the day, we have been preparing for the dinner, and it is going to be delicious!! I can’t wait for an evening with the family, good food and good wine.
Have a great Saturday! 

I løbet af i dag har vi forberedt os selv, hjemmet, og ikke mindst maden til middagen – og det bliver lækkert! Jeg glæder mig sådan til en aften med familien, god mad og god vin.
Ha’ en skøn Lørdag!

Share: