In one week it’s officially Spring, or so says the calendar. That means it is almost time to change the winter wardrobe to spring. Spring allows us to be a lot more playful with our looks by mixing colours, lots of  whites and pastel, and beautiful prints. 

We took these pictures some time ago when I were in Barcelona. But I thought I’d wait with posting them until spring would get closer since this outfit definitely gives me the feel of spring!

Om én uge er det officielt forår, eller det siger kalenderen i hvert fald. Det betyder, at det snart er tid til at udskifte vintergarderoben med forårsgarderoben. Med foråret har vi mulighed for at lege mere med vores looks ved at mikse farver, og lege med hvide og pastelfarver samt smukke print.

Vi tog disse billeder, da jeg sidst var i Barcelona – men jeg tænkte, jeg ville gemme dem til at foråret kom tættere på, da dette outfit giver mig en følelse af forår! 

thumb_IMG_4094_1024

 

thumb_IMG_4176_1024
Trousers: Topshop // Lace top: H&M // Knit: Mango // Clutch: Lanvin vintage // Boots: Zara //

thumb_IMG_4087_1024

 

thumb_IMG_4107_1024

 

I like to mix whites with pastels since it creates this sophisticated but yet easy vibe to the look. I’m in love with this pastel-pink silk top with the lace covered back which makes every outfit ultra feminine. I got it from H&M last year, but I know they are still using the extra same lace for new pieces. By adding a black knit, the outfit becomes more low-key and is perfect for meeting up with friends! 

Jeg er vild med at mikse hvide med pastelfarver, da det giver looket et sofistikeret men samtidig enkelt vibe. Jeg er forelsket i denne pastellyserøde silketop, hvor ryggen er dækket af blonder, da det gør et hvert outfit ultra feminint. Jeg fandt toppen i H&M forrige år, men jeg ved, at H&M stadig benytter det samme blondemateriale til deres nye kreationer. Ved at tilføje en sort strik bliver outfittet mere afslappet og er perfekt til at mødes med veninder. 

thumb_IMG_4042_1024

 

thumb_IMG_4189_1024

 

thumb_IMG_4099_1024

 

It is still cold here in Denmark, but at least the sun is out, the days are getting longer and of course March is arriving next week, so I hope you are getting ready to change the wardrobe for spring. I am so excited for it! 

Det er stadig koldt her i Danmark, men i det mindste er solen kommet frem, dagene er blevet længere og vi er i marts om under én uge – Så jeg håber, din garderobe er klar til forårets farver. Jeg glæder mig sådan til forår!

 

 

Share: