I bought these Donna Karan suit trousers a few months ago and it’s one of the best purchases I’ve made! The trousers are one of my dear Vintage Treasures. Suit trousers appear so classy and sophisticated and perfect for a day at work. And at the same time – and most importantly – they are so comfortable since they are loosely fitted! 

Jeg købte disse Donna Karan jakkesætsbukser for et par måneder siden, og det er ét af mine bedste køb! Jakkesætsbukser fremstår så sofistikerede og er perfekte til arbejdsdagen. Og samtidig – og vigtigst af alt – er bukserne så behageligt, da de sidder løst om benene.  gddg

Follow my blog with Bloglovin

 

thumb_DSC_0391_1024
Trousers: Donna Karan Vintage // Turtleneck: Mango // Shoulder bag: Leowulff // Boots: Zara //

thumb_DSC_0390_1024

thumb_DSC_0370_1024

thumb_DSC_0382_1024

 

This is a typical outfit I’d wear to university. Since the trousers are loose, they don’t get annoying for your skin when you have to sit down a lot, like I do at school. In this look I paired the trousers with gray sueded boots, a simple gray turtleneck and added a golden necklace to break the gray surface. I like the simplicity of the look which makes it so suitable for daily wear.
The great thing about suit trousers is that you can wear them in many different ways with completely different outcomes – from classy business with at shirt, to a casual style with a loose t-shirt, as well as dressing them up with heels and a top.

Dette er et typisk outfit, jeg ville have på i skole. Da bukserne sidder løst, generer de ikke min hud, når jeg skal sidde meget ned under mine forelæsninger. I dette look har jeg sammensat bukserne med grå ruskindsstøvler, en simple grå rullekrave, og tilføjet en guld halskæde for at bryde den ellers grå overflade. Jeg er vild med enkeltheden i looket!
Det gode ved jakkesætsbukser er, at du kan sammensætte så mange forskellige outfits med dem med komplet forskellige udtryk: klassisk business med en skjorte, afslappet med en t-shirt, og mere festligt med høje hæle og en top. 


thumb_DSC_0389_1024_

thumb_DSC_0376_1024


thumb_DSC_0355_1024

 

I had been searching for a pair of suit pants like these for so long – I went to every high street store in Barcelona to find a pair at an inexpensive price (like Zara, Mango, H&M, etc.), but none of them fitted me properly. Then I found this Donna Karan pair by coincidence in one of my favorite vintage stores. Donna Karan delivers her essential pieces in such a great quality and the fitting is amazing!
I actually started searching in the high street stores to avoid paying to much since I thought I would not wear them too often. However, it turns out I am wearing them about once a week! So if I’d been on the search now I wouldn’t mind spending some extra on a pair of suit trousers – they’ve become an essential in my closet! 

Jeg har længe ledt efter et par jakkesætsbukser som disse – Jeg har kigget i alle high street butik i Barcelona for at finde et par til en god pris, men ingen passede mig ordenligt. Jeg fandt tilfældigt dette par af Donna Karan i én af mine yndlings vintage butikker. Donna Karans varer er i så god en kvalitet og pasformen er fantastisk!
Jeg ledte i første omgang i Zara og lignede butikker for at undgå at betale for meget for bukserne, eftersom jeg ikke troede, jeg ville bruge dem særlig ofte. Det viser sig nu, at jeg bruger dem ca. en gang om ugen! Hvis jeg havde været på udkig efter et par jakkesætsbukser i dag, ville jeg gerne ofre ekstra penge på et godt par – De er blevet et must-have i mit skab! 

thumb_DSC_0395_1024

Photos by Nynne Uhre @n0gen
Follow my blog with Bloglovin

Share: