When the weather is cloudy, I get in a chill-feel and my black clothing always becomes extra appealing to me. However, I always try to add some colour to my outfits, and for a cloudy day a red knit seemed perfect.

Når vejret er gråt og overskyet, kommer jeg i et chill-humør, hvor min sorte garderobe bare fremkommer langt mere tiltrækkende for mig. Jeg forsøger dog altid at tilføje lidt farve til mine outfits, og på en overskyet dag virkede en rød strik perfekt. 

Follow my blog with Bloglovin

DSC_0055
Jacket: Zara (Only €49) // Hat: H&M // Knit: H&M // Boots: Zara //

DSC_0068

DSC_0111

 

Pairing the jacket with other leather accessories, like black leather shoes and the leather band in the felt hat, enhance the rocker vibe of the total look. While the red knit gives a bit ore of a laid-back feel that was so suitable for this day.

Ved at sammensætte læderjakken med andre læder accessories, som de sorte læderstøvler og læderbæltet i hatten, fremhæves en ‘rocker-vibe’ i looket. Mens den røde strik giver outfittet en mere afslappet følelse, hvilket passende perfekt til denne eftermiddag. 

 

DSC_0154

DSC_0109

DSC_0072

 

This day started out with the sun refusing to peek out from behind the clouds – however this changed dramatically! My Boyfriend and I left his apartment in Barcelona this morning with the purpose to go get a new camera. As the weather changed and the sun popped out from the clouds, we decided to go to Mont Juïc to enjoy the sunny winter afternoon. I love winter days in Barcelona – when the sun pops out (which happens a lot) the city gets still special atmosphere. There are so many things to do in this city and beautiful places to visit! One of my favorite places is definitely Mont Juïc with its endless gardens and parks and the amazing views over the entire Barcelona, Mediterranean and the mountains.

Since we were already at this beautiful location, we thought we’d try out the camera! We took these pictures of the simple chill-day look. I hope you like them!

Denne dag startede grå og kedelig, men det ændrede sig drastisk! Anders & jeg tog fra hans lejlighed i Barcelona den morgen med det formål at købe et nyt kamera. Imens ændrede vejret sig fra overskyet til en klar blå himmel, så vi besluttede at blive ude og nyde vintersolen. Jeg elsker vinter i Barcelona – når solen kigger frem (hvilket ofte sker) får byen en helt speciel atmosfære. Byen byder på så mange ting at lave og smukke steder at besøge. Ét af mine favorit steder er Mont Juïc, hvor man finder utallige parker og en fantastisk udsigt over hele byen, havet og bjergene. 

 

DSC_0129
Me: “Are you getting the double zipper detail???”

DSC_0148

DSC_0087

 

For bright winter days I think a leather jacket is a thumb_DSC_0051_1024great complement – it is warm and comfortable, and at the same time it looks chic and effortless. A leather jacket is perfect for these chill-out days when you don’t feel like putting to much effort into getting ready, since it gives some edge to every look. In general, I believe a leather jacket (authentic or fake) is a must-have in every woman’s closet!
Another must-have is a backpack! It is so practical since you can carry a lot with you in such an easy way. I am really a big fan of these Moroccan inspired leather backpack with the closing system of tassel drawstring and a flap. I got mine in this tiny little Moroccan shop in Barcelona for just €40.

En læderjakke komplimenterer de varmere vinterdage, som findes i Barcelona, så godt (Vi må vente på foråret her i Danmark). De er varme og behagelige at have på, og samtidig giver de et chic og ubesværet look. Læderjakker er perfekte, når du ikke magter at gøre ligge så meget energi i at gøre dig klar, da de giver kant til ethvert look. Jeg mener jo, at en læderjakke (ægte eller ej) er et must-have i enhver garderobe. Et andet must-have er en rygsæk. De er simpelthen så praktiske, eftersom du nemt kan transportere alt til hele din dag. Jeg er specielt stor fan af de marrokanske inspirerede rygsække!  

 

DSC_0105

Share: