My arms are wide open to winter and the colour palette that the colder season brings which is filled with deep colour tones along with some pale colours of the same palette. This time of year is about staying warm and therefore allows us to play with layer our outfits with a variety of fabrics and colours. 

Mine arme er åbne for vinteren og den farvepalette som sæsonen bringer, som er fyldt med dybe farve – gerne sammensat med en lysere tone af den dybe farve. På denne tid af året handler om at holde sig varm, og derfor kan vi tillade os at lege med flere lag i vores outfits med forskellige stoffer og farver.

Follow my blog with Bloglovin

thumb_IMG_3753_1024
Blazer: Part Two // Hat: & Other Stories // Shoulder bag: Dior vintage // Sneakers: Ralph Lauren //

thumb_IMG_3744_1024


thumb_IMG_3829_1024

thumb_IMG_3783_1024

 

I especially enjoy to the deep tones of the season, like navy blue, deep red, burgundy, army green and brown. To give a little extra life to my outfits of these colours, I like to add a little touch of a bright colour – like different tones of white or other pale tones in combination with the deep tones.

Jeg nyder vintersæsonens dybe farvetoner, som marineblå, dyb rød, bordeaux, army grøn og brun. For at give ekstra liv til mine outfits af mørke toner, tilføjer jeg gerne en lys farve – som forskellige toner af hvid eller en matchende svage, lys farve til den dominerende mørke farvetone. 
thumb_IMG_3745_1024

thumb_IMG_3761_1024


thumb_IMG_3771_1024

 

I love the colour combinations in this outfit. From the deep navy blue and burgundy to the white blouse. The light, long sleeved white blouse and the light brown strap of the bag gives some extra dimension to the navy blazer jacket. And I especially like the burgundy felt hat as the silk ribbon makes it look so delicate and feminine. This outfit is very casual with the black jeans and flat sneakers, and perfect for staying chic during these cold days. The winter season’s colour palette gives us so many great options to stay warm with layered clothing without loosing sense of style. 

Jeg elsker farvekombinationen i dette outfit – fra den dybe marineblå og bordeaux til den hvide bluse. Den lyse, langærmede bluse og den lyse brune taskerem giver ekstra dimension til den mørkeblå blazer. Jeg er specielt vild med den bordeaux hat, da silkebåndet får hatten til at fremstå delikat og feminin. Dette outfit er meget ‘casual’ med de sorte jeans and flade sneakers, men ville hurtigt kunne ‘dresses up’ med stilletter eller støvler. Vintersæsonens farver giver os rig mulighed for at holde os varme med lag-på-lag outfits uden at gå på kompromis med vores stil. 
thumb_IMG_3834_1024

Share: